HIALUROX - FACIAL AND BODY EQUIPMENT

HIALUROX - FACIAL AND BODY EQUIPMENT
HIALUROX - FACIAL AND BODY EQUIPMENT

HIALUROX - FACIAL AND BODY EQUIPMENT-
HIALUROX HIDEG LÉZERES ARC ÉS TESTKEZELŐ GÉP

A kezelés kulcsa: Hideglézer

A hideglézer hatására a bazális rétegben a sérült molekulák szerkezete visszarendeződik az eredeti méretükre, mely az epidermisz, azaz hámréteg legmélyebb rétege, a bőrfelszíntől
0,1 mm-nyire fekszik, s hozzávetőlegesen 3-4 könyvlapnyi vastagságú.
A helyreállított szerkezetű hialuronsav molekulák a bazális sejtekhez tapadnak, és elősegítik, hogy azok eredeti, a bőr fiatal állapotának megfelelő méretükre duzzadjanak fel.
Amint a helyreállított szerkezetű hialuronsav áthatol az epidermiszen, a sejtosztódáshoz hasonló módon a hialuronsav újratermelődését serkenti a bőr középső, irha rétegében, valamint a kollagén és elasztin termelést is stimulálja a „szelektív retikuláris szöveti regeneráció” néven ismert folyamat formájában.
Ez a módszer nem egyszerűen egy újabb hagyományos anti-aging kezelés, sokkal inkább egy olyan eljárás, mely megtanítja bőrünket és szervezetünket arra, hogyan állítsa elő a hialuronsavat, a kollagén és elasztin rostokat. Ez azt jelenti, hogy a bőr azon természetes folyamatát serkenti, amellyel a hialuronsavat a bőr maga kezdi újra termelni.


Egy példával élve: ahelyett, hogy a bőrt „egy pohár vízzel kínálnánk”, segítünk megtalálnia azt a forrást, amelyből a számára mindenkor szükséges mennyiségű vizet fel tudja venni, amikor arra szüksége van. Újratápláljuk és újra megtanítjuk arra, hogyan táplálja automatikusan és újítsa meg belülről önmagát, s hogyan enyhítse
az öregedés tüneteit.

Ahhoz, hogy ezt a folyamatot beindítsuk, rendszeres kezelésekre van szükség.

2 060 000 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A KÉSZLET TARTALMA :

HIALUROX HIDEG LÉZERES ARC ÉS TESTKEZELŐ GÉP 1 db

Irányító egység, háttérvilágítású LCD kijelzővel


BIZTONSÁGI KULCS 1 db
Biztonsági kulcs


LÉZERES KEZELŐ FEJ 1 db
Ergonómikus kialakítás, 5 dióda (4 lézer + 1 LED)


VÉDŐSZEMÜVEG 1 db
A szemek védelmére, kezelő számára

SZEMVÉDELEM 1 db
Szemvédők a vendég számára

Adatok
Cikkszám
HAALS1